Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NN

akazu

24. 10. 2011 18:17
No, já ty Vaše rady vidím jinak.

Pokud na tohle nemáte koule, tak se na to vykašlete, protože dneska ženy stejně za moc nestojí...

4 0
možnosti
EC

El ChupaNibre

24. 10. 2011 18:15
Hodný kluk je ten,

který přiběhne, když si kterákoliv ženská pískne, v restauraci zásadně platí i za holku, chodí mu SMS ve stylu "promiň, bolí mě hlava", nemá nic moc vzhled, nemá v životě nic moc žádný cíl a ženské mu vždy říkají, že "budeme kamarádi".

4 0
možnosti
R

roman36c

24. 10. 2011 18:05
Měl jsem takového kamaráda.

Když jsem se ho zeptal co si jako představuje pod pojmem hodnej kluk, tak mi řekl že nebije holky. Má asi stejnej problém jako dotyčný bloger. Blbě, ale opravdu blbě kecá absolutně do všeho.

1 0
možnosti
D

doldoo

24. 10. 2011 18:01
no

vesměs pravda, jen mi autorka přijde trošku až moc sebevědomá, nafoukaná, hlavně ten konec, naštěstí o mě b yl vždycky zájem, nebo něco takovýho :DMoje zkušenost s emancipovanýma dámam, krásné, chytré a úspěšné VŠ a víte k čemu to je? Leda tak....ani jednu frajerku nenapadlo třeba někdy nakoupit, prostě představa fungující rodiny s emancipovanou dámou, ta musí mímít asi nějakýho podržtašku, který bude zajištovat vše, tak aby madam se mohla úspěšně věnovat kariéře a kdo by to chtěl. Už vím, co hledám rozhodně ne VŠ, nemusí to být bomshell, hlavně aby nebyla tlustá, to mě prostě nepřitahuje, by se ráda smála a byla to holka do nepohody, ideálně nějaká holka z vesnice, ty se jen tak z ničeho n....pindulínám, hodným a smutným klukům, kariéristkám a emancipovaným ženám good luck. Ještě že stejně jako autorka jsme nikdy neměl o nápadnice nouzi;-D

9 0
možnosti
JSD

Jen se divím

24. 10. 2011 18:14
Re: no

Autorka má moc nadsazené požadavky, takže zájemci by byli, ale nejsou dost dobří. Jinak je ale celá řada vysokoškolaček, co jsou normální. Krom vš je baví třeba sport a cestování, na muže mají požadavky rozumné. Dneska je spousta emancipovaných žen, co se buď nevdají a nemají děti, nebo na poslední chvíli někoho seženou, vdát se stihnou, děti už neriskují. A kolem 40 už to nemusí být ani ten vysokoškolák.

Čas utíká nemilosrdně rychle. Dosti žen nechápe, že v 37 letech budou připadat moc staré pro řadu mužů, co chtějí mít děti.

2 0
možnosti
C

cuniq

24. 10. 2011 17:17
hehe

;-D pěkný článek. Musím popřemýšlet jestli náhodou nejsem také "hodný chlapec"

0 0
možnosti
M

motylek_02

24. 10. 2011 16:54
pekne napsano

jak je nekdo moooc hodny, smrdi to pruuu...s...erem.  Casto to byva profesionalni obet. Padla to lilie, a chyby jsou v tech ostatnich... a s takovymi je tezke pratelit se (o vztahu uz vubec nemluvim).

0 0
možnosti
M

miyu_01

24. 10. 2011 16:50
Hodny Kluk

Ja jsem zastankyni nejakeho mileho emancipacniho kombo. Muj manzel (v lednu mame 10ti lete vyroci), je ta druha varianta hodneho. Je proste hodny, vzdelany, cestny a ma charakter (kdyz to tak pisu tak to zni az skoro pejorativne, ale on takovy proste fakt je). Zacatek vztahu byl takovy ze tam proste bylo jasne ze on do toho vztahu bude muset finance investovat vic nez ja (opoustela jsem kvuli nemu praci a stehovala se za nim peknych par set km do zeme kterezto jazyk jsem neovladala), procez tam opravdu fungoval ten princip ze zatimco on venku lovil mamuta tak ja jsem se starala o pribytek. Bylo mi to hodne blbe, ale nikdy mi ani sluvkem nedal najevo ze by mu to vadilo. Taky mi platil intenzivni jazykove kurzy a nasledne me podporoval i na vysokoskolskych studiich (zde musim podotknout ze uz od prvniho semestru jsem mela praci na castecny uvazek). Pro me je muj manzel ten nejuzasnejsi clovek na svete a skvely Chlap. A je fakt strasne hodny. Ja si myslim, ze holky hodne kluky chteji :)

0 0
možnosti
PZ

Psí zadek

24. 10. 2011 20:43
Re: Hodny Kluk

Mužům to obvykle vadí spíš obráceně.

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

24. 10. 2011 16:40
No tě péro,

... co je to za zapšklýho tragéda, v těch odkazech? Brrr...

3 0
možnosti
JSD

Jen se divím

24. 10. 2011 17:48
Re: No tě péro,

Nemá ženskou, tak jen doma leští u porna. Blbé je, že svým přístupem většinu žen asi odradí. Většinu žen ufňukanec asi odradí. Asi jako odrazuje jeden blogger, takový věčně unaříkaný, přitom agresivně napadá kde koho a nepovoluje diskusi.

0 0
možnosti
S

stepulka

24. 10. 2011 16:34
Doooobrý...

;-D.......R^

0 0
možnosti
JSD

Jen se divím

24. 10. 2011 16:33
Přece jen vás zmíněný smutný mladík zaujal

první 2 odstavce a hned tam jsou odkazy na jeho články. A to někdo v diskusi pod jeho články psal, že prý už jste zadaná. Jste spíš poněkud náročná, smutný mladík se Vám nelíbí. Ano, partnera nechcete, aby Vás živil. Na druhou stranu si u něj pečlivě všímáte, jestli má už ve třiceti vybudouvanou kariéru, je samostatný tj. nebydlí v pokojíku u rodičů. A jeho kariéry si všímáte docela dost, tj. jestli má stále zaměstnání.

Nejde o dárek, za svetřík se koupit nedáte. všímáte si podstatnějšího. Tj. jestli dotyčný bude schopen živit rodinu, ne nějakými brigádami, ale stabilně. To je naprosto v pořádku, málokterá žena chce svého muže živit. Druhá věc a taky velmi důležitá je otázka prestiže. I když se by nehrozil nedostatek a muž by se jakž takž uživil, tak každá se radši pochlubí mužem, který je úspěšný, a ne který se živí, jak se dát.

Máte plnou pravdu modelka (ne prosím z pánského časopisu, o tyhle modelky většina mužů doma nestojí, i když si je třeba rádi prohlížejí, když jsou bez

1 0
možnosti
JSD

Jen se divím

24. 10. 2011 16:42
Re: Přece jen vás zmíněný smutný mladík zaujal

partnerky) si nevezme obyčejného muže (třeba běžné vš, co bere nějakých 40 tis. brutto), ale spíš dobře situovaného fotbalistu, hokejistu. 

S tou kariérou emancipovaných žen je jedna potíž. Vybudovat kariéru chvíli trvá. U právníků to je nějakých 5 let jako koncipient/ka či čekatel u soudu ap., pak zkoušky a pak se vlastně začíná. U lékařů podobné, atestace trvá nejrychleji 5-6 let dle oboru, pak dotyčná osoba je začátečníkem - jako plnoprávný lékař, advokát - tj. na začátku vlastní kariéry. Trošku něco vybudovat, to chce tak 5 let - a u žen se tak hned dostáváme na věk 35 let. Znám takhle více mladých žen, co se daly na akademickou dráhu, dnes jim je kolem 40. Téměř všechny jsou svobodné a bezdětné. Já řadu emancipačních přání chápu, pokud žena stíhá svůj rodinný život - tj. v rozumném věku se vdát (v 31 to ještě beru, v 39 už ne), má děti, kariéra není na úkor rodiny, tak proč ne. Pokud za nějaké místo asistentky na vš zaplatí tím, že se nevdá a nebo až pozdě, kdy nejde mít děti, tak

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6807x
Jsem Katka. A tenhle blog se co nevidět přesune jinam. Kam? Hledejte. Pokud to bude osud, najdete mne. Pokud ne... no, mí tři čtenáři mi stačí