Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Tuubeen

25. 10. 2011 10:46
Jo!

R^

1 0
možnosti
ED

chavah

25. 10. 2011 10:39
Ono je to těžké

Na světě je většina normálních hodných lidí, chlapů a ženských, kteří jsou prostě v pohodě, žijí spokojeně se svým normálním hodným partnerem nebo jsou spokojení sami a nic neřeší. Pak je tu pár namistrovaných hajzlů, vymatlanců, krav a pindulín, kteří se snaží prosadit, jak umí, byť na úkor jiných. A pak je tu pár normálních hodných, ovšem zapšklých a ukřivděných lidí, kteří jednou či vícekrát šlápli vedle, když lovili ve špatných vodách, jak jste sama, Kateřino, popsala v článku, a teď fňukají, nadávají na všechny a plivou jed kolem sebe. Šlapete jim na kuří oko, Kateřino, to Vám nemůžou odpustit. ;-)

1 0
možnosti
JG

davud

25. 10. 2011 9:14
no jo, ty emancipované ženy

vždyť ty vlastně ani chlapa nepotřebují, na co, akorát by je zdržoval od práce!

Jen občas uzavřou smlouvu o partnerství, aby jim nějaký vypřášil kožich a pak honem pryč (jinak by si nemohla říkat "emancipovaná").

Jinak typický odraz dnešní pomatené doby...

3 0
možnosti
TH

Gmurr

25. 10. 2011 9:18
Re: no jo, ty emancipované ženy

?

0 0
možnosti
VS

Astaroth

25. 10. 2011 9:08
pry "mirnou nadvahu", cha!

Chceme foto cele postavy!

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

25. 10. 2011 9:19
Re: pry

No prostě to znamená, že se musí jen mírně natočit naštorc, aby prošla dveřma :-P

0 0
možnosti
AG

angr

25. 10. 2011 8:46
No jak bych si do Vás lehce píchnul....

Samozřejmě s Vámi souhlasím, máte to pěkně napsaný a sesumírovaný, ale hlavně - aby Vám to vydrželo.... Kdyby ne, tak je všechno jinak - a to Vám pak nezávidím. Tak ať se daří....

0 0
možnosti
TH

Gmurr

25. 10. 2011 8:30
BRAVO BRAVO

"Emancipovaná žena s vámi uzavře partnerství založené na vzájemné důvěře, lásce a respektu a nikoli kupní smlouvu na pohlavní ústrojí."

To je dokonale napsano. R^V!!

2 0
možnosti
AA

Saša

25. 10. 2011 8:34
Je to sice napsáno dobře,

ale není to pravda.

To je ten největší problém: není to pravda, neboť ani emancipované ženy nedovedou být samy k sobě upřímné a přiznat si, že i ony hledají muže tak, jak jim velí pudy a momentální hormonální hladina.

2 0
možnosti
TH

Gmurr

25. 10. 2011 8:23
Pan KOzeluh napsal taky "Pane doktore Bartáku, máte mou plno

blog "Pane doktore Bartáku, máte mou plnou podporu"!!!

Umite si to predstavit. On podporuje cloveka, ktery tryzni,bije a znasilnuje zeny a pak napise,. ze si zeny muzu nevazi.

Tady podle me prestava humor. !!

2 0
možnosti
JB

hendrixx

25. 10. 2011 9:01
Re: Pan KOzeluh napsal taky

To musí bejt nějakej omyl, ne?, Koželuh přece do zblbnutí opakuje že je "hodný kluk s potřebou lásky" ;-D

Ale vážně: jsou hodně divný oba - Barták i Koželuh. Rozdíl mezi nima je ten, že Barták teď pár let bude mít díky spoluzvězňům zajištěn párový sex, kdežto Koželuh zůstane odkázán na internetový pornostránky ;-D

0 0
možnosti
D

DixiD

25. 10. 2011 8:14
Krásně napsané... !!!!!!!

Vtipné, výstižné. Tipický český muž současnosti :O) Ještě vycházý v jednom známém týdeníku nyní jakýsi seriál a chudácích mužích... Zřejmě inspirován články a překlady redaktora OH z Blesku.

Naši muži prostě neumí být partnery, snad naši synové...Tam už to vypadá lépe, mé děti už mají poněkud jiný světonázor a ke svým partnerům se chovají prostě s úctou. No a já našla svého chlapa na západ od našich hranic. Musela jsem se naučit jazyk (mám jen maturitu z ruštiny, jako celá má generace...) , neb jsem ve čtyřiceti pochopila, že místního Pepíka s pivním břichem a třemi zuby, který se sprchuje jen v sobotu, opravdu nechci. No a světe div se, ono to klaplo :O) Sice se stále nepřestává divit, jak je možné, že "..takovou ženskou , jako ty, nechali chlapi v klidu...." ,ale vysvětlete mu toho Pepíka :O)))

Krásný den všem ;-)

3 0
možnosti
I

iVčera.iDnes.iZítra

25. 10. 2011 8:43
Re: Krásně napsané... !!!!!!!

Já bych byla k českým mužům shovívavější... Ti normální totiž nikomu nevěší na nos, že jsou normální, takže víc vyniknou ty "tragičtější" případy.

2 0
možnosti
MM

Muf007

25. 10. 2011 7:23
Hezké čtení

R^

0 0
možnosti
MS

marná snaha

25. 10. 2011 7:58
Re: Hezké čtení

Souhlasím. Za samotu hodných chlapců mohou asi nejvíce nereálná očekávání a s tím spojený špatný výběr partnera. Myslím, že se k oněm hodným chlapcům také částečně řadím. Jediné co bych článku vytknul je použité slovní spojení, že někdo nemá koule. Připadá mi zbytečně vulgární a nedostatek mužnosti či odvahy se dá vyjádřit jistě i jinak, lépe, než se tu začít genderově ostřelovat.

0 0
možnosti
AR

Finrod Felagund

25. 10. 2011 0:14
Upřímně - nechápu, co se tu řeší...

Sám jsem velice poctivý člověk co má rád, když je většina lidí taková také (mj. proto jsem si k životu vybral Norsko), je mi 26, už dva roky mám milující snoubenku s kterou mám zcela rovnoprávný a oboustranně emancipovaný vztah. Nešlo to ale samo a musel jsem do toho dorůst. Cca ve dvaceti mě žádná nechtěla a trauma jsem z toho měl jak autor toho nešťastného blogu, měl jsem stejné pocity. Hodně lidí mi říkalo - počkej, dočkáš se, za pár let budou holky na slušňáky letět jako vosy na med. Stejně tak jsem musel dorůst do poznání, co je to emancipace a že vztah dvou lidí, co jsou spolu, protože chtějí a ne protože musí, je mnohem lepší. Možná to dojde i panu Koželuhovi. Být sám je hlavně potenciál; mít vztah je fajn, ale člověk nemá tu svobodu, protože záleží-li mu na tom druhém, musí přijít na kompromis. Bohužel jsem byl blbej a přišel jsem na to, jak naplno užívat single života asi 3 týdny, než mi single život skončil... Vědět to dřív, ušetřil bych si ty nervy :)

0 0
možnosti
AR

Finrod Felagund

25. 10. 2011 0:21
Re: Upřímně - nechápu, co se tu řeší...

Dnes jsem sice nesmírně rád za to, že mám milující, úspěšnou a skvělou partnerku, nevyměnil bych ji za nic na světě, ale je fakt, že je mi trochu líto, když si uvědomím, že už nikdy nezmizím na tříměsíční samostatnou túru do Indie, že si jen tak nesplním sen projet se tady z Oslo na Sicílii na kole a tak podobně. Ne, že by mi to má drahá polovička zakazovala, ale mně by bylo blbé si jet sám na x měsíců na čundr a ji nevzít s sebou (ona nemá tu kondici na takovou cyklistiku). To jsem měl dělat místo zoufání, že nemám holku a místo nesutálé sháňky po nějaké... Ale na to už je pozdě. Třeba to pan Koželuh pochopí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6807x
Jsem Katka. A tenhle blog se co nevidět přesune jinam. Kam? Hledejte. Pokud to bude osud, najdete mne. Pokud ne... no, mí tři čtenáři mi stačí