Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

woodies

25. 10. 2011 14:20
Ženy nevědí co chtějí, a to mi nikdo nevymluví...........

Nečetl jsem sice ten článek na který odkazuje pisatelka, ale moje zkušenost s ženami je taková, že když jsem se k nim choval fér, respektoval je, tak mi vždycky nakonec podrhly nohu. Poučil jsem se ze svých chyb. Už nejsem hodný (blbý) ale trochu "hajzlík" a světe div se ??  Na jednou to funguje. Pak, kdo má těm ženským rozumět ???? Samy nevědí co chtějí............

2 0
možnosti
KZ

Katka1

25. 10. 2011 14:21
Re: Ženy nevědí co chtějí, a to mi nikdo nevymluví...........

.... a nedaj pokoj, dokud to nedostanou ....

0 0
možnosti
JC

Jarcho

25. 10. 2011 14:04
Nechápu, co máte proti "mamánkům".

Když mladý muž bydlí s rodiči, lze z toho usoudit, že:

1. Je šetrný a nevyhazuje peníze za nájem (a souvisící náklady), když nemusí.

2. Dokáže s rodiči vyjít, takže je snášenlivý, je schopný jim občas pomoci, dokáže se nechádat a bavit se s nimi normálně (jinak by to tam nevydržel, že).  Nasvědčuje to takovým povahovým vlastnostem, které jsou pro udržení vlastní rodiny potřebné.

3. Jeho rodiče jsou tolerantní a rozumní, když s nimi dokáže stále ještě vyjít i při denním styku. Lze předpokládat, že i jeho vychovali k toleranci a snášenlivosti, což se do manželství hodí. A také lze předpokládat, že takoví rodiče budou i snesitelnými tchánem s tchyní.

Naopak: když mladý muž bydlí sám, ačkoli jeho rodiče bydlí ve stejném městě ve velkém bytě nebo vlastním domku, byl bych obezřetný a zkoumal bych, proč vlastně. připadá mně to poněkud podezřelé.

2 0
možnosti
Q

QQ.

25. 10. 2011 14:06
Re: Nechápu, co máte proti

;-D Mate naprostou pravdu, ale jste blazen, kdyz si myslite, ze to muzete vysvetlit nejake zene....;-D

0 0
možnosti
Q

QQ.

25. 10. 2011 14:01
V davnych dobach

si to to kluk a holka rozdavali v parku nekde pod lipou - cmuk cmuk - cmuk cmuk..., a bylo to... Dne si to rozdaji po inetrnetu. A pak, ze tu nemame kybersex....:-) Aspon je to bakteriologicky a virologicky cistci.

0 0
možnosti
HM

hanickam

26. 10. 2011 16:49
Re: V davnych dobach

no ja nevim.. vite kolik je bakterii na klavesnici? vice nez na klice od dveri ci zachodovem prkenku! ;-D

0 0
možnosti
CK

Cleopatra

25. 10. 2011 13:59
karma

Pan Kozeluh ma nejen potize se zenami, on ma potize i s cestinou. Vedle toho, ze gramatiku ve skole moc nepochytil, chybi mu i sirsi slovni zasoba. Napriklad nevi co je emancipovana zena ani co je pindulina. Plete si jednu s druhou.

;-D

0 0
možnosti
JC

Jarcho

25. 10. 2011 14:06
A mohla byste, prosím, ten rozdíl objasnit?

Já se v tom ani ve stáří nevyznám a rád uvítám Vaši definici těchto dvou (?) variant ženy.

Díky.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

25. 10. 2011 13:51
Proboha

Proboha co vám chlapi udělali? :-)

0 0
možnosti
KZ

Katka1

25. 10. 2011 14:21
Re: Proboha

Chlapi obecně vůbec nic. V posledním půl roce mne jeden neskutečně naštval, nicméně na mém vztahu ke chlapům obecně se nic nezměnilo - pořád je pozitivní.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

25. 10. 2011 12:08
hodní chlapci

jak to tak čtu...nemají to lehké. Ti co se tak označují sami jsou leckdy zakomplexovaní zoufalci a ti co jsou tak označeni dámami zase nedostanou a zůstanou jen kamarádi. Ještě že jsem takové ho..do. :-)

0 0
možnosti
JN

Yesname

25. 10. 2011 12:25
Re: hodní chlapci

Budiž ti přáno. ;-D

0 0
možnosti
M

mischplysch

25. 10. 2011 12:00
:-)

Hezky napsané.

Pokud je chlap hodný a není ublíženej a zapšklej moula, popř. mamánek závislý na péči matky, tak si nějakou holku většinou najde, i když nepatří mezi horních 10 tisíc. Taky bych se být panem autorem zamyslela, zda jeho nároky odpovídají jeho možnostem. Potkala jsem pár takových, co až tak neměli moc co nabídnout a tím nemyslím jen peníze, zato nároky na partnerky měli velké. Jo a to ublížené brečení většinu žen odradí.

Já mám hodně hodného chlapa, který bohatý není a nikdy nejspíš nebude a mně to nevadí. Kellnera bych nechtěla :-)

A emancipovaná jsem tak nějak přiměřeně, služku ale nikomu dělat nehodlám a třeba péči o domácnost a děti a množství volného času na zábavu si dělíme uměřeným způsobem.

Takže jo, hodní a "chudí" chlapi mají šanci najít si normální holku

1 0
možnosti
MC

Muchlorohý chropotal

25. 10. 2011 11:30
Katko, bacha.

Četla/viděla jste knihu/film Muži, kteří nenávidí ženy? Obávám se, že Jan Koželuh se svým výrazivem "nositelka mladé vaginy" apod. nebezpečně zavání Martinem Vangerem. Nedoporučuju dráždit. Nedělám si legraci. Jinak karma - popis přesný! R^

1 0
možnosti
KZ

Katka1

25. 10. 2011 11:40
Re: Katko, bacha.

Já si myslím, že pan Koželuh je momentálně strašně nešťastný. Když Vám nějaká/nějaký dá ve vztahu pěkně na frak, dlouho trvá, než se to srovná a než člověk získá ztracené sebevědomí. A pokud je ten člověk single, trvá to znovunabytí sebevědomí o to déle, když ho nemůžete odvíjet od obdivu milované osoby (o to víc však takové sebevědomí vydrží)

0 0
možnosti
P

pepeanopepe

25. 10. 2011 11:28
Většina článku je pravdivá

Nutno však dodat, že zásadní problémy jsou i z opačné strany (zbytečné vypisovat), proto dnes žádný vztah nevydrží. A nakonec, neposouvejme laťku, v článku popsanou emancipovanou ženu jsem ještě nepotkal, podle popisu se jedná spíše o hardcore feministku, která z nutnosti zachování rodu na chvíli povolí rovnoprávné stýkání s opačným pohlavím, emancipovaná žena je ta, popsaná ve zbytku článku. ;)

2 0
možnosti
KZ

Katka1

25. 10. 2011 11:43
Re: Většina článku je pravdivá

Jasně, že problémy jsou i z druhé strany. Kolikrát mám pocit, že u žen je těch problémů i skoro víc, než u mužů. A emancipace (ani ta v článku popsaná) fakt neznamená, že budu na lékárnických vahách vážit, jestli náhodou nedávám do vztahu víc než on (a jestli jsem náhodou neumyla víc talířů). Emancipace je prostě jen opak vykořisťování jednoho pohlaví druhým - a to jak žen muži, tak mužů ženami. Emancipace totiž funguje na obě strany stejně.

A mimochodem (to spíše pro ty ze začátku diskuze), vařit umím a vařím prakticky denně. A nejsem koncipientka :)

1 0
možnosti
VK

eso-v-rukavu-rymr

25. 10. 2011 10:53
souhlas a karma

moc pekne napsany a to i z pohledu muze. nicmene si myslim, ze tohle fnukani z obou stran je jen urcity stav nerovnovahy typicky pro urcite vekove rozpeti (typicky 25 az 35 let). samozrejme jde o nesoulad toho co zadam a toho co nabizim. krasne tento princip byl popsan v knize cervena kralovna. uvazujme hru-experiment. kazdy dostane na celo papirek s nejakym cislem od jedne do sta, pricemz nikdo nevidi sve cislo a vidi cisla ostatnich. no a pak se maji udelat dvojice tak, aby soucet cisel v kazde dvojici byl co nejvyssi. samozrejme se cislo nesmi sdelovat. no a clovek se snazi sparovat s ostatnimi a kdo ma cislo male, ten je spise odmitan, kdo ma cislo velke, ten je obklopen houfem chtivych napadniku. takto kazdy casem odhadne, na jak velke cislo si muze troufnout a nakonec se kazdy muze sparovat sobe odpovidajicimu protejsku a nikdo nutne nemusi zustat sam. v zivote tato hra neni na jedno odpoledne ale klidne trva i deset let... a mozna i mnohem dele.

0 0
možnosti
VK

eso-v-rukavu-rymr

25. 10. 2011 10:55
Re: souhlas a karma

v zivote je tady jeste nekolik dalsich aspektu - treba ruzne biologicke hodiny muze a zeny. uprimne, je to tak a pro zenu jiz kolem tricitky zacina houkat jeji poplasna sirena. muzi jsou na tom lepe, ani petatricet neni zadny vek. take existuje jista optimalni strategie serioveho parovani zalozena na tom, ze nejsem schopen urcit abslutni kvalitu protejsku, al epouze relativni ve porovnani s minulymi partnery. ta optimalni strategie rika, jak bychom meli vybirat - resp. za predpokladu urciteho poctu minulych zkusenosti, predpokladaneho poctu moznych budoucich zkusenosti (resp. pomeru poctu minulych a budoucich) a relativniho hodnoceni soucasneho pratnera...

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6807x
Jsem Katka. A tenhle blog se co nevidět přesune jinam. Kam? Hledejte. Pokud to bude osud, najdete mne. Pokud ne... no, mí tři čtenáři mi stačí