Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

1. 6. 2010 21:00
:-)

no jo. Mlady muz ma nastaveny parametry, ktere povazuje za normalni ;-D A dostane co si zaslouzi ;-).  Pekne napsane, ale pri realite spise ukapne slzicka.

0 0
možnosti
P

peavey

31. 5. 2010 17:48
muzu vedet vek one zeny?

... že měsíční náklady na údržbu Renatina úchvatného designu převyšují tvůj

odhad zhruba trojnásobně.... kolik ji je? potrebuje pravidelne balzamovani?

0 0
možnosti
U

ufonek007

31. 5. 2010 23:02
Re: muzu vedet vek one zeny?

Kdoví, třeba je to podobný mladý trdlo jako ta studentka, co s tisíci korunovým příjmem řeší pohádkovou svatbu. ;-D

0 0
možnosti
S

sugar1

31. 5. 2010 13:20
Káťo jen tak dál

;-D jste skvělá a Vaše články jako jedny z mála opravdu pobaví

0 0
možnosti
M

monikasvecova.blog.idnes.cz

31. 5. 2010 11:34
Obyčejný...

... strašpytel, který se zabrikádoval za haldu nesplnitelných požadavků, aby si nemusel připustit, že sám kope za béčka... Takhle má asi pocit, že je ten, který si vybírá a akorát mu chudákovi né a né dodat pořádný matroš...

Ale pohoda... ještě bude pár let fňukat a pak si vybere za á) normální ženskou s lehkou nadváhou a dětmi, za bé) také normální, možná i bezdětnou slečnu, akorát trošku s přízvukem...

Nebo, ať začne pořádně vydělávat, neskrblí a vybere si dle libosti, což byla evidentně ta drahá varianta...;-D

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

31. 5. 2010 8:43
Neskončí to nakonec

v rámci hesla "odříkaného chleba...." :-)? Normální holka je pro každého taková, se kterou si nakonec nejvíc "sedne" (platí i o holkách). (Každopádně většinou je to okolí, které první rozpozná, že to těm dvěma "nevyjde", protože zamilovaný člověk = hluchoslepý člověk :-).) Ale myslím, že všeobecně platí, že při výběru partnera jsou důležité stejné, či velmi podobné, hodnoty a společné zájmy, protože při propastných rozdílech v tomto jde po opadnutí stavu zamilovanosti vztah většinou do kopru. A nutno přiznat, že i na tom "že lze hodně poznat podle jejích/jeho rodičů", také něco je :-).  Další, téměř zákonitost, je (mám tu zkušenost ale většinově se slečnami), že najít partnera, se daří spíš při vnitřním stavu "nikoho moc nehledám", než při "zoufale někoho potřebuji" - to je rozpoložení na opačné pohlaví spíše "repelentní" :-). Takže Vašemu kamarádovi přeji hodně štěstí a prozatím doporučuji "froté ručníky" ;-).

0 0
možnosti
U

ufonek007

31. 5. 2010 23:06
Re: Neskončí to nakonec

R^

0 0
možnosti

Hufo

30. 5. 2010 23:39
normální holka je např. taková

která je ochotna strávit bez urážky rýpnutí, které je reakcí na její rýpnutí. což každá rejpálistka nedovede. a dovede si udělat srandu ze sebe. a zvládne kompromisy. prostě se člověk nebojí, že se bude střídat ječení a uražené mlčení.

je to prostě ten průměr mezi dvěma extrémy, domácí puťka nebo domina. dokáže jak prosadit si svůj názor, ale i podrbat parnera za uchem, když to potřebuje.

a hlavně nečte pipi časopisy :-)

jinak k těm kilům, je to logická reakce, málokdo chce protějšek těžší než je sám, pak je riziko doslovně pádných argumentů při vášnivější diskuzi :-)

0 0
možnosti
U

ufonek007

31. 5. 2010 23:05
Re: normální holka je např. taková

Prostě "normální" = "průměrná". Není třeba to nijak brutálně rozpitvávat.

0 0
možnosti
V

Vikina

29. 5. 2010 23:45
Inu, Káťo.

píšeš skutečně pěkně, nicméně musel jsem to chvíli trávit, páč mužské moc nešetříš (ale v podstatě máš recht - ale kamarád taky, 80 kg je moc :-/). Nakonec jsem Ti tu karmici dal, jen nejsem tak splašený, jak prchlivá Pája (no, ta si tu přišla na své :-P).

P.S. Páč tu není babočka, musím položit dotaz místo něj: Myslíš, že slečinka, co si koupí Mantel za dvouměsíční plat (soudím, že právničky), patří mezi "femini normalis"? Možná jóó, nevím, třeba je to dnes opravdu "normalis" ;-).

0 0
možnosti
P

papaya.

30. 5. 2010 10:14
Re: Inu, Káťo.

hnusíš se mi ...

0 0
možnosti
JC

JaroslavChudacek

29. 5. 2010 16:23
Pěkný a podrobný článek

Rozebrala jste téma důkladně. Právě jsem četl článek o politice a životě v Norsku. Norsko je díky surovinám, rybářství a chytrosti většiny národa (peníze z plynu šetří na penze a nerozhazují) bohatá země. Postavení žen v Norské společnosti je blízko postavení mužů. V Norském parlamentu je zhruba polovina žen. V Norsku je běžné, že ženy zastávají manažerské funkce. Ženy dostávají 10 měsíců plně placené mateřské dovolené, muži 10 týdnů. Když si muž při narození dítěte těch 10 týdnů nevybere, tak se na něj jeho okolí dívá skrze prsty jako na špatného otce. Myslím si, že bude ještě dlouho trvat než čeští muži do podobnéha stadia myšlení dospějí. O ideální partnerce jsem také napsal - na půl z legrace - článek. Vašemu detailnímu a vážnějšímu rozboru se však můj článek nepřibližuje. 

0 0
možnosti
JC

JaroslavChudacek

29. 5. 2010 16:37
Re: Pěkný a podrobný článek - upřesnění

upřesnění, oprava

Napsal jsem "V Norském parlamentu je zhruba polovina žen." Teď si nejsem jist, zda jsem neměl napsat "V Norské kabinetu je polovina žen. Tj. polovina ministrů jsou ženy." Noviny, ve kterých článek o Norsku stojí, už nemám, přečetl jsem si jej dnes odpoledne na terase kavárny." Jsem si však jist, že jedna z těchto dvou verzí tam stála.

0 0
možnosti
ZM

Zden M.

29. 5. 2010 10:38
a co vaše kamarádství teď?

"Přihlédneme-li k faktu, že objednavatel (onen muž kolem třiceti a můj jinak velmi dobrý kamarád), je osobou vzrůstu, váhy i vizáže lehce podprůměrné, platu nepatrně nadprůměrného, majetku nulového a schopností i povahových vlastností značně průměrných, je zcela zřejmé, že v lovu na exkluzivní model „feminy normalis“ (contradictio in adjecto, já vím) naprosto nemůže uspět."

Pokud tohle vaše kamarádství vydrží, až si to dotyčný kamarád přečte, asi je opravdu velmi dobrý. I když je to třeba pravda a i on to ví, přece jen nikdo nerad slyší, že je průměrný a navíc vyvěšeno na blogu.

Já si třeba o sobě myslím, že jsme naopak nadprůměrný, jen nepochopen a nepoznán :-P

Sem tam mám sice záblesky pochybností, ale ty nevydrží dlouho. Většinou do doby než na sebe udělám Ramboksich u zrcadla ;-D

0 0
možnosti
KZ

Katka1

29. 5. 2010 11:46
Re: a co vaše kamarádství teď?

Kamarád text četl před jeho uveřejněním a souhlasil s tím, že nesmím uvést jeho jméno.

A pořád je kamarádem. Kamarádi (narozdíl od partnerů) jsou totiž od toho, aby Vám říkali nemilosrdnou pravdu do očí ;-D

0 0
možnosti

Ormir

29. 5. 2010 10:21
Kluci mají spoustu kriterií při výběru

Holky mají jediné - je schopen zabezpečit jí a její případné potomky ? To, že je někdo chytrý a hezký, je jen vedlejší výhoda.

PS :  Zakázat všechny ty gender blbís aktivistky, co blbnou holkám mozky nebo tady vymřem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6807x
Jsem Katka. A tenhle blog se co nevidět přesune jinam. Kam? Hledejte. Pokud to bude osud, najdete mne. Pokud ne... no, mí tři čtenáři mi stačí