Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Pickup Anddropoff

2. 12. 2011 5:25
Libuska je sama nedobrovolne, osud ji pripravil o manzela.

Clovek ale nen ostrov. Svobodu snaseji lepe muzi nez zeny. Byt svobodny par let, nez se clovek usadi jiste neni na skodu , ale nema to byt stav trvaly ci delani z nouze ctnosti. Autorka se snazi vnutit jakesi singlovstvi Libusce, ktera vubec nema co spolecneho s tim otresnym termitem single. Autorka je sama, dobrovolne povinne, a jednou az vyroste, tak treba zjisti, ze sdilena radost i bolest je proste lepsi nez ta falesna nezavislost a namyslenost svobodnych tricatnic... V clanku je namichano moc emoci a temat, strach z toho byt sama je jiste duvod pro starsi zeny neopoustet manzele, ale je to zcela legitimni duvod. Ono neni jednoduche  zvlast po jistem veku byt sama. Nejde o to, ze clovek musi vse delat sam a o vse se starat sam, ale tez musi vse sdilet jen tak sam se sebou a nekdy je pro jiste zeny lepsi radeji mit toho druheho, byt uz laska davno odesla a deti vyletely z hnizda. Autorka by se mela rozhodnout, o cem chce psat, o vdove, svobodnych slepkach nebo o samote byt sama.

1 0
možnosti
S

silvinka.pink

2. 12. 2011 23:37
Re: Libuska je sama nedobrovolne, osud ji pripravil o manzela.

Pane Pikupe, nemohl byste psát trochu srozumitelněji jako vo čom vlastně píšete. Teda já nevím, jak autotka, ale mi fak není jasný, co vlastně doporučujete 8-o. Jak to mislíte, že až autorka vyroste, copak ona je malá? A jak by mohla ještě vyrůst, když už má aspoň 25 let? A být sama je náhodou mócinky fajn, protože takhle si každou chvíli můžu být s s kým zrovna chcu, a to teda aspoň mě připadá hodně bezva. No jo no, když vy chlapi byste chtěli si ženskou hned přivlastnit, ale to už je pozdě, protože teď už máme tu emancipaci, a to znamená, že si můžeme dělat co chceme a né že néé. A nějaké protivné chlapi, co nám chtějí říkat, jako co máme dělat, tak na to fak nejsme zvědaví.

Jo, a ještě vůbec nerozumím, co mislíte tím termitem - to je přeci ňákej velkej brabenec nebo fčela? A i kdyby to bylo to, jak se s tím svařují ty kolejnice, tak mi porád není jasný, jak to patří do toho článku?

0 0
možnosti
PA

Pickup Anddropoff

2. 12. 2011 23:42
Re: Libuska je sama nedobrovolne, osud ji pripravil o manzela.

Vikino....hezky pokus!!!VVV

0 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

3. 12. 2011 16:04
Re: Libuska je sama nedobrovolne, osud ji pripravil o manzela.

Copak? Vikina změnil pohlaví? :-)

0 0
možnosti
KT

Ježikača

18. 12. 2011 15:42
Re: Libuska je sama nedobrovolne, osud ji pripravil o manzela.

nemyslím. ale dle zvoleného stylu myslím, že nosí dámské spodní prádlo. růžové s černou kraječkou, tipla bych

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6807x
Jsem Katka. A tenhle blog se co nevidět přesune jinam. Kam? Hledejte. Pokud to bude osud, najdete mne. Pokud ne... no, mí tři čtenáři mi stačí