Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Astaroth

12. 12. 2011 21:16
kvok

timto bylo receno vse.

0 0
možnosti

Ježikača

18. 12. 2011 15:36
Re: kvok

nikdo neočekával, že by vám vaše mozková buňka dovolila víc

0 0
možnosti

Tomáš Jasný, PhD.

5. 12. 2011 23:07
a jejeje

ze by nase slavna blogerka Katuska byla opet a neustale single a hroutil se ji jeji vysneny svet? ze by stale nebyl ten pravy k dispozici? ze by se skutecne jeji nejblizsi opet dostavali tam, kde byli po cela leta? kdo by tohle rekl, ze Katko? kdo by to pred par roky rekl - jakoze jste mne za to nechavala smazat, mila Katko ... tak co, zacnete konecne mit oci otevrene nebo to bude zase nejaky blog, ktery neni ale vubec o vas, ze?

0 0
možnosti

Ježikača

18. 12. 2011 15:39
Re: a jejeje

a co přesně jste chtěl autorce navrhnout? vašich pět řádků postrádá jakýkoli smysl, pouze se dá odhadnout, že rád používáte otazníky

0 0
možnosti

KájaMařík

4. 12. 2011 0:16
Nechcete si poopravit tu poslední větu?

"Zejména těmi, ...blablabla..., museli by se trochu víc

snažit si ty prozřevší Libušky ve vztahu udržet."

Ještě víc to nechápou tenisti:

single = dvouhra

double = čtyřhra

0 0
možnosti

martinova

5. 12. 2011 1:31
Re: Nechcete si poopravit tu poslední větu?

Kájo, autorka nemůže za to, že jste nechápavý.

K textu  (jako letitá singlína s ním souhlasím ) mám jen poznámku, že na střední nemohla Libuška bydlet na koleji, stejně jako na vysoké se nebydlí na internátě. Nevím, proč to lidi tak často pletou.

0 0
možnosti

Pickup Anddropoff

2. 12. 2011 5:25
Libuska je sama nedobrovolne, osud ji pripravil o manzela.

Clovek ale nen ostrov. Svobodu snaseji lepe muzi nez zeny. Byt svobodny par let, nez se clovek usadi jiste neni na skodu , ale nema to byt stav trvaly ci delani z nouze ctnosti. Autorka se snazi vnutit jakesi singlovstvi Libusce, ktera vubec nema co spolecneho s tim otresnym termitem single. Autorka je sama, dobrovolne povinne, a jednou az vyroste, tak treba zjisti, ze sdilena radost i bolest je proste lepsi nez ta falesna nezavislost a namyslenost svobodnych tricatnic... V clanku je namichano moc emoci a temat, strach z toho byt sama je jiste duvod pro starsi zeny neopoustet manzele, ale je to zcela legitimni duvod. Ono neni jednoduche  zvlast po jistem veku byt sama. Nejde o to, ze clovek musi vse delat sam a o vse se starat sam, ale tez musi vse sdilet jen tak sam se sebou a nekdy je pro jiste zeny lepsi radeji mit toho druheho, byt uz laska davno odesla a deti vyletely z hnizda. Autorka by se mela rozhodnout, o cem chce psat, o vdove, svobodnych slepkach nebo o samote byt sama.

1 0
možnosti

silvinka.pink

2. 12. 2011 23:37
Re: Libuska je sama nedobrovolne, osud ji pripravil o manzela.

Pane Pikupe, nemohl byste psát trochu srozumitelněji jako vo čom vlastně píšete. Teda já nevím, jak autotka, ale mi fak není jasný, co vlastně doporučujete 8-o. Jak to mislíte, že až autorka vyroste, copak ona je malá? A jak by mohla ještě vyrůst, když už má aspoň 25 let? A být sama je náhodou mócinky fajn, protože takhle si každou chvíli můžu být s s kým zrovna chcu, a to teda aspoň mě připadá hodně bezva. No jo no, když vy chlapi byste chtěli si ženskou hned přivlastnit, ale to už je pozdě, protože teď už máme tu emancipaci, a to znamená, že si můžeme dělat co chceme a né že néé. A nějaké protivné chlapi, co nám chtějí říkat, jako co máme dělat, tak na to fak nejsme zvědaví.

Jo, a ještě vůbec nerozumím, co mislíte tím termitem - to je přeci ňákej velkej brabenec nebo fčela? A i kdyby to bylo to, jak se s tím svařují ty kolejnice, tak mi porád není jasný, jak to patří do toho článku?

0 0
možnosti

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

1. 12. 2011 20:52
v zásadě souhlas...

Sice nesouhlasím s tím singlovstvím a jeho nevtíravou propagací (i když myslím, že zde je to spíš nevhodně zvolený termit), ale myslím, že člověk by být chvíli sám, aby si zvykl na život mimo ostatní.

Z pohledu chlapa, co ještě byl na vojně (a nechci vojnu adorovat. Byl to zabitý čas, vopruz, člověk musel žít s lidma, se kterými by se do řeči nedal a řvali na něj vypatlaní jedinci, jejichž smysl života byl řvát na ostatní)... Už před vojnou jsem byl pár let z domu, nejdřív na VŠ (to jsem ještě dostával nějaké poeníze od rodičů, ale musel jsem s tím vyjít), pak jsme zdrhnul a pracoval, bydlel na ubytovně. A dobrá škola. A když jsem pak na vojně viděl kluky, co byli urváni od máminy sukně, byla to krize. Dneska ve mě někteří rozmazlení mamámci (ve věku 20-30 let) probouzí myšlenku "ti by potřebovali vojnu jak koza drbání"

1 0
možnosti

silvinka.pink

2. 12. 2011 23:47
Re: v zásadě souhlas...

Ježíšku běžíšku, co to všicni máte s tím termitem 8-o? Že by mi něco uniklo, tak  co to vlastně je?

A pane bigblogere, jak to myslíte to ..kluky, co byli urváni od máminy sukně.. to už byla fak taková krize, že na vojnu brali i tak malé kluky 8-o?

Jo, a ještě jsem vám chtěla říci, že kozy teda potřebují fak něco jinýho, než drbání. Uděkáte o moc líp, když je budete jen tak něžně hladit, s nějakým drbacím kartáčem by vás každá hnala.

0 0
možnosti

Kapi007

1. 12. 2011 14:37
Singl

Přiznám se, po přečtení některých příspěvků mám pocit, že jsem četl jiný článek :-) Autorka přece vůbec nevychvaluje singl, nehaní muže, nenašeptává ani nevybízí jiné lidi k rozvodům, dokonce píše, že si umí představit, lepší vztahy než je singl :-)

Myslím, že hlavní myšlenka je ve větě .... že je-li jediným důvodem pro setrvání ve vztahu strach ze samoty, není čeho se bát ...

Sám znám několik žen, které se nechávají zneužívat takovými parodiemi na muže, že se tomu až rozum brání uvěřit a když se jich zeptáte proč, odpoví, že nechtějí být samy :-(, ale není ta cena až příliž vysoká ????

5 0
možnosti

kamýk n.V.

1. 12. 2011 17:31
Re: Singl

A neplatí to tak trochu i obráceně? Kolik mužů má doma parodie na ženy a řeší to raději útěkem do hospody nebo nějakou vstřícnější milenkou? A z těch dnešních mladých tím, že se raději nežení?

1 0
možnosti

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

1. 12. 2011 13:52
hezké zamyšlení

...i když to mám osobně trochu jinak;-)R^

0 0
možnosti

motylek_02

1. 12. 2011 12:10
moc nechapu

proc se tolik resi zda clovek je ci neni sam. Prece kazdemu jak mu to vyhovuje. Spojeni vdovstvi a uzitecnosti ziti sam mi neprijde prilis stastna kombinace. Souhlasim ale, ze pokud clovek chvili sam existuje (nez zalozi rodinu), je to jen ku prospechu veci, resi i veci ktere by jinak nechal na partnerovi, ci rodicich a doda mu to jistotu.

0 0
možnosti

Zuzu.mizu

1. 12. 2011 8:40
Tento blog se dá shrnout do jedné věty:

Raději být  sám než s "někým".

0 0
možnosti

Ginny

30. 11. 2011 23:10
Nejsme na to stavění

Jasně, single život se přežít asi dá, ale nejsme na to stavění. Člověk je tvor společenský. Proto se lidi často zuby nehty drží i v ne zcela ideálním partnerském svazku a doufají, že třeba bude líp. Pořád si myslím, že větší část lidstva je prostě stvořená pro to, aby žila v páru a měla děti. Single život mi připadá strašně smutný, prázdný a nanicovatý.

0 0
možnosti

Camino.

1. 12. 2011 20:56
Re: Nejsme na to stavění

Ginny8-o, domnivate se, ze lide, kteri nejsou v trvalem svazku, ziji `single`, nemaji pratele a konicky? V jakem svete to zijete???8-o

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS