Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aretta

16. 10. 2011 22:28
Příjemné,

že je mi tohle téma naprosto cizí. :-)

0 0
možnosti

marčaa

27. 9. 2011 10:06
ano

trefné. Nikdy bych nevěřila, že to takhle je, kdybych pár takových případů neznala. Jsou si podobné jak přes kopírák.(tedy já znám konce spíš ženy na antidepresivech, kterou často pomlouvají všichni známí).

Jde to samozřejmě i opačně. Beru to z ženského pohledu.

0 0
možnosti

gumidos

5. 9. 2011 16:07
??

I když jsou vaše příspěvky obyvkle trefné, u tohohle nevím. Opravdu to je vždycky takhle černobílé? - tedy obrovské hovado chlap a chudák ženuška?

Není to někdy "přijetí role" nebo obyčejná směna realtivního pohodlí, koupeného za pár monoklů?

Nebo myslíte, že ženy nedokáží svými jazýčky zašlapat chlapa do bláta, o čemž se pochopitelně nikdy a zásadně nepíše, nekreslí, nefaxuje ani netočí filmy? Dokonce snad ani neexistuje mužský ekvivalent na Xantypu, kterou Sokrates vyhnal ze svojí cely smrti, protože zase rejsnila.

1 0
možnosti

Aretta

16. 10. 2011 22:29
Re: ??

ale jasně, že to není o jednom pohlaví, ale o lidech.

0 0
možnosti

Hufo

2. 9. 2011 18:48
na dovolenou se má jezdit

před svatbou, nejlépe na 14 dní mimo pohodlí. tam se ukáže jak to klape v nepohodlí. je to moudro které pořád platí. před svatbou je pořád ještě čas to ukončit relativně bezbolestně. a nesmí se podlehnout tlaku rodiny ve stylu, tak kdy už bude svatba apod. a brát se jenom proto, že je na to věk a být spolu jenom ze zvyku.

pak si to chce položit případně otázku, a snesu tohle i za pět let, pokud mi něco nesedí? evidentně si to lidi nekladou.

jinak dámy, nedávejte mužům často otázky, na které čekáte jenom jednu "správnou" odpověď. po čase to otráví a hrozí riziko nesprávných odpovědí natruc nebo ironický tóny ;-) chcete-li vědět např. názor na velikost vašeho pozadí, nemůžete se nás zeptat stylem, a nemám v tom velký zadek?

1 0
možnosti

Yesname

1. 9. 2011 23:57
V životě

bych si nenabalil babu, která by si tohle nechala líbit.

0 0
možnosti

lu1

23. 9. 2011 14:27
Re: V životě

když byste tu babu balil, tak byste to velmi pravděpodobně nepoznal... To, o čem paní Zagorová píše, se vyvine časem a plíživě. Já taky mohu s jistotou říct, že bych si nikdy nenabalila chlapa, který se takto k ženě chová...ale někteří chlapi se časem takovými stanou a někdy ta baba nemá sílu a peníze na to, aby ho poslala s pompou někam, zvlášť když s ním má dvě děti, prostřednictvím kterých jí on vydírá...tím chci říct, ne vždy je to tak jednoduché

0 0
možnosti

naruzichapodnebesy

1. 9. 2011 16:44
Děkuji, karma.

Až mi z toho naskočila husí kůže. Tohle totiž znám. Dlouhé roky. A skončilo to, až když osud pořádně zamíchal kartami: dotyčný se nejdřív vyšachoval ultimátem (z ultimát totiž byl celý jeho život a všichni okolo ustupovali - až naposledy narazil) a pak to neunesl a sám se sebou skoncoval...

0 0
možnosti

pavlata13

1. 9. 2011 15:56
Njn, Kateřino...

...jak říkával můj kolega: každý jsme svého štěstí strojvedoucí ;-D. Ale vážně: myslím, že krajní limity, přes které nejede vlak, bychom měli mít všichni, vč. té paní, která se dobrovolně pasovala do role dovolenkového otroka, v čemž jí, kromě ní samotné, nemůže nikdo zabránit.

Jinak vás moc rád čtu, jste svá a máte dar "vtáhnout", navíc je z textu cítit, že vás to baví a to hraní se slovíčky je pro vás po té příšerné právnické mluvě asi přirozeným ventilem :-).  Prostě a jednoduše "u mě dobrá" a těším se na další články R^

0 0
možnosti

pítý

2. 9. 2011 12:44
Re: Njn, Kateřino...

naprostý souhlas R^ Taky Vás, Katko, moc ráda čtu. Psát častěji je asi nad Vaše síly, vzhledem k pracovnímu vytížení, co? Škoda :-(

0 0
možnosti

Hroznej_puberťák

1. 9. 2011 14:26
Ta douška

... chodí po mailu už od doby, kdy byly počítače ještě šlapací a data se po netu nosila v kýblech. S podivem, kolik ta paní měla známých, zvláště když se v podstatě nikdy nedostala ven...

0 0
možnosti

oslik

1. 9. 2011 14:58
Re: Ta douška

Stará je autorka dost, právnička, co ty víš, třeba ji opravdu zná. :-) A dostala 10 let, to už bude dávno venku.

0 0
možnosti

Bouše

1. 9. 2011 12:52
K popsanému psychickému týrání je ovšem potřeba

podhoubí v podobě ušlápnuté puťky, kterou takové jednání vyloženě ničí, ale není schopna s tím nic udělat. Jakmile to zmetek odhalí, má ženská smůlu. V případě "herdek" baby do nepohody, která by ho hned zpočátku párkrát poslala do temných končin, by ho možná ani nenapadlo se o psychický nátlak pokoušet. Prostě špatná kombinace povah. Ale to by měli partneři odhalit, ještě než spolu rozhodnou žít.

1 0
možnosti

Glock Mark XVIII

1. 9. 2011 12:19
Kde to mohu podepsat???

"Když jste ke všemu opravdu neskutečně blbá a pokládáte sebevražedné otázky typu „nejsem v tom moc tlustá?“...." :-PRv

0 0
možnosti

mikado12

1. 9. 2011 12:54
Re: Kde to mohu podepsat???

Navíc tyhle otázky totiž nepokládají hubený...;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS